PROFESSOR APAS VERKSAMHET
Professor Apa är en ideell förening som verkar för att öka tillgängligheten till konst, för och med alla. Vi drivs av ett engagemang för konst och demokrati, med barn och unga i centrum. Vi fokuserar särskilt på Stockholms län men samverkar även med initiativ i övriga Sverige.
Vår första satsning var pilotprojektet
Fakulteten hösten 2019. Mars 2020 startade vi sedan det treåriga projektet Fakulteten, tillsammans med Inuti och Medis 5. Under 2021 genomförde vi projektet Resonans för att öka tillgängligheten till konst för personer med flerfunktionsnedsättningar. Stockholms kulturförvaltning har även valt att finansiera vår satsning Överbryggning för ökat nätverkande och informationsspridande.


VÅRA SAMARBETEN
Syftet med denna förening är att drivna aktörer ska kunna samarbeta opolitiskt över kommungränser och mellan bildningsförbund.
Arbetets bärande aktörer är främst
Inuti, Medis 5, Stockholms fritidsutvecklare och Kulturhuset Dieselverkstaden. I nätverket ingår bl.a. skolor och särskolor, Pensionärsgrupper, Drömlokalen, Utopia, Zirkus Loko-motiv och många fler. Våra projekt har finansierats av Stockholms kulturförvaltning, Kulturrådet och Arvsfonden.

Board3

PROFESSOR APAS STYRELSE
Professor Apas styrelse växer. Sammansättningen är fn:
Lars Annerstedt, ordförande
Hélene Burmeister, kassör
Po Hagström, sekreterare
Nanna LethKONTAKT OCH ÖVRIG INFORMATION
Organisationsnummer: 802513-8689

Post och fakturerings -adress:
Professor Apa
C/o Po Hagström
Trädskolevägen 22
120 48 Enskede gård

Ni kan använda vårt kontaktformulär HÄR